Privatlivspolitik

Persondata ved køb

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Mobiltelefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos FlipsideShop og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for FlipsideShop samt vores Kundeservice- og Finansafdeling har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.flipsideshop.dk  er Christian Pløger.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til www.flipsideshop.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, undtaget Trustpilot, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Vi anvender Trustpilot.dk til indhentning af køberoplevelser. Oplysninger indsamlet fra Trustpilot.dk videregives ikke til andre.

Som kunde hos FlipsideShop har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til FlipsideShop

Kreditkortoplysninger krypteres. Vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre. Bemærk at du accepterer vores persondatapolitik ("behandling af dine data"), når du benytter denne hjemmeside, herunder vores brug af cookies.

Cookies

Når du besøger FlipsideShop.dk hjemmeside, bliver der lagt cookies på din computer eller smartphone

Cookies til statistik

 FlipsideShop.dk, bruger vi cookies i akkumuleret form til statistik. Det giver os fx mulighed for at få overblik over, hvor mange der besøger de forskellige dele af vores hjemmeside, så vi kan gøre den så brugervenlig som muligt.

Cookies sætter FlipsideShop.dk  i stand til at spore kundeadfærd under besøg på vores webshop. Disse cookies sporer ikke individuelle oplysninger. Oplysninger, FlipsideShop.dk måtte spore, inkluderer:

Browser-version eller computers operativsystem benyttet af kunden
Antal links kunden klikker på inden for websitet
Land eller delstat hvorfra kunden har tilgået sitet
Dato og tidspunkt for kundens besøg
Navn på kundens internetudbyder
Webside som henviste kunden til www.FlipsideShop.dk
Sider kunden har set på sitet

Vi bruger statistikken til at forbedre brugervenligheden, og oplysningerne i statistikken er anonyme og bliver ikke koblet til dig som bruger.

Kontooprettelse hvor du som bruger benytter brugernavn og adgangskode til at tilgå, benytter ikke tredjeparts cookies.

Ønsker du ikke, at vi sætter cookies, skal du slå cookies fra i din browser, det nedsætter dog brugervenligheden af websitet væsentligt.

FlipsideShop.dk eller tredjeparter kender ikke (og har ingen interesse i at kende) identiteten bag besøgende på www.FlipsideShop.dk